WANT Les Essentiels de la Vie

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.


God rejse med canadisk kvalitet fra WANT les Essentiels de la Vie


WANT les Essentiels de la Vie er inspireret af tidsløst, funktionelt og klassisk design. Brandet blev skabt ud fra et ønske om at lave læderprodukter i topkvalitet, som både egner sig til den professionelle og den personlige hverdag. Her forsøger de at ramme en balance mellem den traditionelle stil og den moderne forenelighed.

Alle produkterne er tiltænkt den rejsende. Dexter og Byron Peart, som er brødrene bag brandet, har rejst i mange år og meget ofte. Her oplevede de selv en mangel på funktionelle rejse-items, der samtidig kunne bevare et stilrent udtryk. Når de var på modemesser i Frienze og Paris, følte de, at de ellers så moderigtige besøgende glemte alt om stil, når det kom til kufferter og praktiske rejsetasker. Med Want les Essentiels de la Vie er det slut.

Taskerne er på sin vis utrolig enkle og stringente. Men alligevel har de alle de nødvendige praktiske detaljer som computer sleeve og indvendige lommer. Flere af deres tasker har en ”rulle sammen”-funktion, der gør, at du kan folde den sammen, hvis du alligevel ikke har så meget i tasken.

Kvaliteten kan man ikke sætte spørgsmålstegn ved. Og Want les Essentiels de la Vie er også et mærke med holdning. Canvastaskerne er for eksempel lavet i slidstærkt økologisk bomuld.

  Indlæser...