Acne Studios

Side:
  1. 1
  2. 2

Rå og feminin stil fra Acne


Acne tøj til piger er en af Støy Munkholms allerstørste prioriteter hver sæson. Der er efter vores mening kun få mærker i verden, der formår at levere så skelsættende mode i hver eneste kollektion. År for år har brandet manifisteret sin plads i oversvømmet modehav. De har fundet den gyldne mellemvej mellem det progressive og kantede samt det mere enkle og elegante. Derfor finder du i kollektionen både stilrene klassikere i form af højhælede stilletter, støvler, sko, tørklæder, strik og kjoler. Men du finder og styles, hvor de skejer mere ud i et ekspressionistisk virvar – men på den rigtige måde.

Acne som svensk modediktator

Svensk mode har de sidste ti år markeret sig som en frontløber på verdensplan. Og tøjet fra Acne er bestemt med i den absolutte top. I kollektionen vil man se den skandinaviske og japanske stil smelte sammen, så man står tilbage med strømlinet kvalitetsmode, hvor fokus i lige så høj grad er på pasform som på design. Acne tøj bliver produceret hos særligt udvalgte producenter, hvorfor mange af deres læderstøvler eksempelvis laves i Italien. De senere år har de rettet fokus mere og mere mod kvaliteterne, og de seneste sæsoner har man blandt andet kunne købe Canada Scarf i 100% angora uld, mens mange af deres sko og støvler er lavet i 100% italiensk læder.

Acne Studios begyndte eventyret i 1996 i et kreativt kollektiv, hvor man først og fremmest var et reklamebureau. I dag eksisterer bureauet fortsat, selvom modedelen har vokset enormt. I spidsen sidder Jonny Johansson, som er blevet kendt som ”kreativ diktator” (ment på den allerbedste måde). Så længe han er ved roret, spår vi, at tøjkollektionen vil bevæge sig i én retning. Fremad!

  Indlæser...