Acne Studios

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Acne kjoler, jeans og meget mere

Acne Studios tøj til piger er en af Støy Munkholms allerstørste prioriteter hver sæson. Det er efter vores mening kun få mærker i verden, der formår at levere så skelsættende mode i hver eneste kollektion. År for år har brandet manifesteret sin plads i et oversvømmet modehav. De har fundet den gyldne mellemvej mellem det progressive og kantede samt det mere enkle og elegante. Derfor finder du i kollektionen både stilrene klassikere i form af højhælede stilletter, støvler, sko, tørklæder, strik, kjoler og jeans Men du finder også styles, hvor de skejer mere ud i et ekspressionistisk virvar – men på den rigtige måde. Brandet er den perfekte kombination af rå og feminin stil.

Acne Studios som svensk modediktator

Svensk mode har de sidste ti år markeret sig som en frontløber på verdensplan. Og tøjet fra dette mærke er bestemt med i den absolutte top. I kollektionen vil man se skandinaviske stil, der møder international edge, så man står tilbage med strømlinet kvalitetsmode, hvor fokus i lige så høj grad er på pasform som på design. Acne tøj bliver produceret hos særligt udvalgte producenter, hvorfor mange af deres læderstøvler eksempelvis laves i Italien. De senere år har de rettet fokus mere og mere mod kvaliteterne, og de seneste sæsoner har man blandt andet kunne købe Canada Scarf i 100% angora uld, mens mange af deres sko og støvler er lavet i 100% italiensk læder.

Et reklamebureau der udviklede sig

Acne Studios begyndte eventyret i 1996 i et kreativt kollektiv, hvor man først og fremmest var et reklamebureau. I dag eksisterer bureauet fortsat, selvom modedelen har vokset enormt. I spidsen sidder Jonny Johansson, som er blevet kendt som ”kreativ diktator” (ment på den allerbedste måde). Så længe han er ved roret, spår vi, at tøjkollektionen vil bevæge sig i én retning: fremad!

Acne jeans, støvler, bukser, strik m.m. online

Hos Støy Munkholm finder du et stort udvalg af lækre modeller fra dette fremadstormende mærke. På hylderne finder du Acne jeans, sweatshirt, støvler, sandaler, bukser, strik, t-shirt og meget mere online. Find dit nye Acne tøj og sko i vores online shop. Her kan du finde din nye lækre Acne jakke, der nok skal ende med at blive din næste favorit.
  Indlæser...