Wood Wood

Wood Wood


Wood Wood sweatshirt online

Hos Støy Munkholm har vi selvfølgelig taget det danske streetwear mærke Wood Wood til os. Hos Støy Munkholm finder du Wood Wood tøj; sweatshirt, huer og duftlys online.

Fra københavnsk undergrund til darling i Berlin

Wood Wood er en dansk succeshistorie, hvor første kapitel blev skrevet tilbage i 2002. Her solgte skaberne bag brandet, Karl-Oskar Olsen, Magnus Carstensen og Brian Jensen, selvdesignede T-shirts i et kælderlokale i København. Knap var blækket til første kapitel tørt, før de tre herrer satte gang i en enorm udvikling af brandet. Her flere kapitler senere har Wood Wood etableret butikker i København, Aarhus, Wien og Berlin, og print-T-shirtsene har udviklet sig til hele kollektioner til både piger og herrer.

Street udtryk med klassisk snit

Wood Wood tager udgangspunkt i et street-udtryk, og koblingen til undergrunden er tydelig. De er ikke bange for at bruge udfordrende farver, mens silhuetterne er mere klassiske. Der er dog ingen tvivl om, at brandet er blandt klassens rebeller og henvender sig til de moderigtige i storbyernes skater- og hipstermiljøer.

Dansk mode i bevægelse

Selvom mærket efterhånden har en del år på bagen, er det ikke et færdigudviklet koncept. De er aldrig statiske og stiller sig kun tilfredse med det bedste. Derfor er de også konstant i udvikling. Der er altid overraskelser på stativet, når vi besøger deres stand til diverse modeuger. Enten i form af skøre prints eller bemærkelsesværdige samarbejder med kunstnere rundt omkring i verden.

Wood Wood online hos Støy Munkholm

Kollektionen består af et stort udvalg T-shirts, sweatshirts, jakker, shorts, caps, huer, skjorter og striktrøjer. Hver sæson finder de på nye statements, som passer til kollektionens udtryk. Mange gange kan man se statementet som print på en T-shirt eller en sweat. En sæson var statementet for eksempel ’Sunny side up’, som passede til den sommerlige og tilbagelænede kollektion. Hos Støy Munkholm finder du Wood Wood sweatshirt, strik og beanies til mænd.
  Indlæser...