Wood Wood

Wood Wood


Fra københavnsk undergrund til darling i Berlin


Wood Wood er en dansk succeshistorie, hvor første kapitel blev skrevet tilbage i 2002. Her solgte skaberne bag Wood Wood, Karl-Oskar Olsen, Magnus Carstensen og Brian Jensen, selvdesignede T-shirts i et kælderlokale i København.

Knap var blækket til første kapitel tørt, før de tre herrer satte gang i en enorm udvikling af brandet. Her flere kapitler senere har Wood Wood etableret butikker i København, Aarhus, Wien og Berlin, og print-T-shirtsne har udviklet sig til hele kollektioner til båder piger og herrer.

Wood Wood tager udgangspunkt i et street-udtryk, og koblingen til undergrunden er tydelig. De er ikke bange for at bruge udfordrende farver, mens silhuetterne er mere klassiske. Der er dog ingen tvivl om, at Wood Wood er blandt klassens rebeller og henvender sig til de moderigtige i storbyernes skater- og hipstermiljøer.

Dansk mode i bevægelse

Selvom Wood Wood efterhånden har en del år på bagen, er det ikke et færdigudviklet koncept. De er aldrig statiske og stiller sig kun tilfredse med det bedste. Derfor er de også konstant i udvikling. Der er altid overraskelser på stativet, når vi besøger deres stand til diverse modeuger. Enten i form af skøre prints eller bemærkelsesværdige samarbejder med kunstnere rundt omkring i verden.

Kollektionen består af et stort udvalg T-shirts, sweatshirts, jakker, shorts, caps, huer, skjorter og striktrøjer. Hver sæson finder de på nye statements, som passer til kollektionens udtryk. Mange gange kan man se statementet som print på en T-shirt eller en sweat. En sæson var statementet for eksempel ’Sunny side up’, som passede til den sommerlige og tilbagelænede kollektion

  Indlæser...