Sibin/Linnebjerg


Sibin Linnebjerg strik til mænd

Hos Støy Munkholm har vi taget det lækre strikmærke Sibin og Linnebjerg til os. Her får du et brand, som har valgt at fokusere på én kernekompetence i stedet for at sprede sig over hele palletten. Det betyder, at der er ekstremet meget fokus på at designe og producere nogle eksklusive produkter, hvor både kvalitet og pasform er helt i top. Hos os finder du Sibin Linneberg strik til mænd i form af sweatre og cardigans. Så er du klædt lækkert på og får noget, du kan bruge igen og igen.

Tøjet signalerer hvem du er

Firmaet Sibin Linnebjerg blev grundlagt i år 1997 af to unge designere, som ville lave strikvarer, der var i trend med tiden og af en sublim kvalitet kombineret med et cool design. Sibin Linnbjerg mener, at dit tøj signalere hvem du er og at tøjet derfor er en form for kommunikation til omverdenen. Brandets designs kommunikerer klart og tydeligt, at her er der tale om trendy design og kvalitet samtidig med at traditionsrige produktionsmetoder også spiller ind.

Med Sibin og Linnebjerg føler du dig afslappet og smart

Med strik fra dette brand føler du dig afslappet og eksklusiv med en smule af catwalkens glamour. Sibin Linnebjerg laver tøj til yngre mænd og kvinder samt børn og er en blanding af at gå fremtiden i møde med aktuelle stykker tøj og en kombination af traditionelle klassiske produkter som harmonerer med markedets efterspørgsel.

Det bedste for kunderne

Virksomheden betegner sig selv som en ekspanderende international orienteret virksomhed, hvor slutkunderne er meget vigtige for dem. Virksomheden leverer deres strik til butikker i Skandinavien og Europa, som fokuserer på god kundeservice og som hele tiden har lyst til at vise det nyeste på markedet.

Find de lækre strik online hos Støy Munkholm

I vores webshop kan du finde de skønne strik fra dette målrettede brand. De cool sweatre, bluser og cardigans er tidsløse med deres klassiske farver i sort, grå og marineblå og kan dermed bruges igen og igen og sættes sammen med stort set alt.
  Indlæser...