Red Wing

Red Wing


Red Wing støvler og sko med god stil

Brandet blev grundlagt tilbage i 1905 i byen Red Wing, hvor amerikaneren Charles Beckman satte sig for at lave støvler til specifikke formål. De lavede arbejdsstøvler til fabriksmedarbejderen, håndværkeren på byggepladsen, brolæggeren og de knoklende jernbanearbejdere. Inden længe blev støvlerne berømte for deres komfort og deres utrolige holdbarhed.

Fokus på godt håndværk og nutidens trends

I dag bliver Red Wing-støvlerne stadig lavet på fabrikken i byen Red Wing, hvor dedikerede skomagere bruger alle deres håndværkkundskaber i bestræbelserne på at skabe den perfekte støvle. En støvle, der designmæssigt lever op til nutidens standarder, og som samtidig kan holde til alle dagligdagens udfordringer. Med andre ord: en robust og smart støvle som kan bruges i hverdagen.

Et studie i komfort, patina og kvalitet

Red Wing er 100 % klassisk fodtøj, der rummer så meget autencitet og historie, at du aldrig ønsker at eje andet fodtøj. Og Red Wings måske største kvalitet er, at de kun bliver smukkere med alderen. Sliddet og mærkerne er med til at skrive en lang og lykkelig livshistorie for de historiske arbejderstøvler. Med tiden får støvlerne en patina, som bare gør dem endnu pænere, da det let slidte look passer perfekt til støvlernes udtryk og historie. Læderkvaliteten og komforten følger også med tiden og støvlen er derfor anvendelig i mange år frem.

Red Wing – shop online hos Støy Munkholm

Køb dine næste par støvler hos Støy Munkholm. Med et par Red Wing støvler eller sko kommer du ikke til at fortryde. Her får du virkelige et kvalitetsfodtøj, som holder år efter år og som samtidig kan bruges sæson efter sæson pga. det tidsløse men stadig nutidige udtryk. Sæt dem sammen med jeans eller chinos for et afslappet, maskulint og tidløst eksklusivt look.
  Indlæser...