Norse Projects

Norse Projects

Side:
  1. 1
  2. 2

Norse Projects – shop sweatshirt og t-shirt online

Hos Støy Munkholm er Norse Projects et dansk brand, som vi er stolte af at have i butikken. Norse Projects er blandt modedanmarks stoltheder. Laver man en shop-crawl gennem de mest anerkendte butikker i Europa, er der god chance for, der hænger Norse Projects-tøj i vinduerne. Og selvfølgelig finder du det også hos os. Vi har Norse Projects sweatshirt og t-shirt online i vores shop.

Det friske pust til high-end streetwear

Det hele begyndte i indre København i 2009, hvor de modekyndige drenge opfyldte et stigende behov for high end street fashion og kvalitets arbejdstøj. Edgy kasketter, kraftige skjorter og vinterjakker, der rent faktisk holder på varmen, er blandt specialiteterne.

Ung progressiv virksomhed

Norse Project er en ung virksomhed med progressive idéer og mens firmaet udvikler sig er de dedikeret til at forblive et dynamisk og inkluderende arbejdssted. Brandet har åbnet sin egen butik Norse Store i hjertet af København, som er gemt væk på en lille gade ved Kongens have. I butikken har de en passion for funktionalitet, kvalitet, klassikere og det ultra moderne. Brandet specialiserer sig i herretøj; de blander traditionel arbejdstøj og udendørstøj med avant garde, Japanske specialitetsprodukter, teknisk overtøj og sportstøj. I butikken har de udover deres eget mærke også følgende brands: A.P.C, Arc'teryx Veilance, Mark McNairy, Nanamica, Junya Watanabe MAN, Our Legacy, Levi’s Vintage Clothing, Yuketen, Monitaly, Trickers, Post Overalls, Red Wing, Isaora, Head Porter, Comme des Garçons SHIRT, Klättermusen, Nike Sportswear and Visvim, så brandet er altså ikke bange for konkurrencen fra andre brands – snarere tværtimod.

Norse Projects samarbejder med mange brands

Gennem tiden har de modtaget mange anerkendende nik fra nogle af de mest højt-profilerede brands i verden. Her kan nævnes Ally Capellino, Mark McNairy, Hestra, Lavenham, Elka og sågar DJ’en Anders Trentemøller, som alle har deltaget i samarbejder med Norse Projects. Det bliver med garanti spændende at følge med i, hvilke samarbejder der vil blive støbt i fremtiden. Køb din Norse Projects t-shirt, sweatshirt eller bluse online i vores shop.
  Indlæser...