Moscot Originals


Moscot Originals - solbriller og briller med et vintage look

I år 1915 blev firmaet MOSCOT Originals dannet i New York City. Firmaet er verdenskendt for sine solbriller og briller, der har fået kultstatus. Kollektionerne de fører går under navnene ”The MOSCOT Originals”, ”Sun” og ”Spirit”. Virksomheden har mere end 100 års ekspertise indenfor brillemarkedet og har det rette håndværk til at skabe solbriller og briller, der aldrig går af mode. Moscot originals tilfører brillebranchen et raffineret og æstetisk urban udtryk. Tidløst design, der er elsket af fans over hele verden og anerkendt som et præstigefuldt modebrand. Selvom firmaet har den høje status bliver de ved med at fokusere på de lokale rødder og familietraditioner og det er måske det, der er en del af deres store succes.

Gadesælgeren der blev til en ikonisk virksomhed

Firmaet rødder stammer helt tilbage til 1889 , hvor Østeuropæeren Hyman Moscot kom via Ellis Iland til Amerika. Han ville prøve lykken med at sælge brilleglas fra en lille vogn på Manhatten’s berømte Lower East Side – nærmere bestemt Orchard Street.

Moscot Originals – generation efter generation

Dette firma værner om familieværdierne og har ladet virksomheden vokse igennem flere generationer, hvor optikerhåndværker er blevet overgivet til de yngre medlemmer af familien. Hyman’s søn, Sol, kom med i virksomheden i år 1925, da han var kun 15 år gammel. Han var senere med til at overtage familiens første rigtige butik. År 1936 fik Moscot Originals sin første butik på Orchard Street efter at salget fra vognen var blevet så stort, at der var brug for mere plads og råd til gode lokaler. Butikken har ligger på den samme gade i de sidste 80 år. Sol’s søn, Joel skulle naturligvis også med ind i virksomheden og det kom han i år 1951. Han var meget dedikeret til firmaet og førte traditionerne og håndværket videre til sine sønner, som så var den fjerde generation til at arbejde i virksomheden. I år 1986 kom Joel’s søn Harvey også med ind i virksomheden og den yngre bror, Kenny fulgte efter i 1992. Kort tid efter åbnede brillevirksomheden sin anden butik, som efterfølgende er blevet virksomhedens flagship store. Harveys søn, Zack, kom ombord i år 2013, som femte generation. Efter mere end 77 år på den samme adresse, flyttede virksomheden i 2013 butikken længere hen ad Orchard street, da deres legendariske bygning blev solgt. Det var heldigt for virksomheden, at der var ledige lokaler på samme vej, for de var efterhånden blevet en hel ”institution” i kvarteret og de var meget opsatte på at blive i deres kvarter, så de næste generationer kan føre forretningen videre der. Det ville Hyman have været stolt over!

Køb de legendariske solbriller online hos Støy Munkholm

Find de ikoniske og legendariske Moscot Originals Solbriller hos Støy Munkholm. Dette vintage mærke med de runde ikoniske former forbliver tidløst og moderne og gør dig cool med et klassisk vintage-udtryk. Så nu kan du nyde solens stråler med Moscot Originals solbriller.
  Indlæser...