Diemme

Diemme


Diemme sko - shop online hos Støy Munkholm

Hvis man følger med på nogle af de bedste internationale modeblogs, så kender man højst sandsynlig allerede Diemme. De brugte materialer er alt fra læder til ruskind, og fra Crepe såler til Vibram såler. Sidstnævnte bliver bl.a. brugt af bjergbestigere på Mt. Everest, så her skulle kvaliteten vist nok være godkendt. Finde dine Diemme sko i vores online shop.

Diemme sko – håndlavede i Italien

Diemme blev grundlagt af de to italienske brødre, Dennis og Maico, i Montebelluna for to årtier siden og har stået for uhørt kvalitet lige siden. Dennis startede allerede som 13-årige med at arbejde på en skofabrik og producerede jagtstøvler. Hans passion kom fra hans bedstefar som i mange år arbejdede på en af Italiensk mest berømte og historiske fabrikker, Calzaturificio Rondini. De er fremstillet af fantastiske italienske skomagere, som skaber et unikt resultat hver gang. Hvis du vil have en vinter, hvor du ikke skal være bange for kolde og våde fødder, så er dette brand et rigtig godt valg.

Producerer til store internationale brands

De håndlavede italienske støvler bliver fremstillet med 20 års erfaring fra jagt, militær, trekking, sikkerhed og bjergbestigning. Alle produkterne fremstilles på Calzaturificio Diemme fabrikken, som også produceret for mærker som Maison Martin Margiela, Chanel, Gucci, Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo og Japanske Japanske kultmærker soms Nonnative og Bedwin & The Heartbreakers.

Diemme sko – tilpasses storbyens liv

Diemme fodtøj tæller alt fra sneakers og lettere fodtøj til jagtstøvler og bjergstøvler, som er tilpasset byens liv. Ambitionen er at producere højkvalitets produkter med et utrolig højt niveau af komfort med progressive og innovative designs samt skarpt udførte tilgange til klassisk fodtøj. Vores udvalg af sko og støvler fra brandet er meget maskuline og rå og tilfører den urbane kultur lidt outdoor look.
  Indlæser...