Diemme

Diemme


Diemme - Handmade in Italy


Hvis man følger med på nogle af de bedste internationale modeblogs, så kender man højst sandsynlig allerede Diemme. De brugte materialer er alt fra læder til ruskind, og fra Crepe såler til Vibram såler. Sidstnævnte bliver bl.a. brugt af bjergbestigere på Mt. Everest, så her skulle kvaliteten vist nok være godkendt

Diemme blev grundlagt af de to italienske brødre, Dennis og Maico, i Montebelluna for to årtier siden og har stået for uhørt kvalitet lige siden. De håndlavede italienske støvler er oprindeligt fremstillet til hiking/mountaineering, men er samtidig perfekte til by-brug p.g.a. materiale og pasform.

Støvlerne har bl.a. en meget ekspressiv brug af farvede snører, som altid gør en Diemmestøvle let genkendelig. De kommer i spændende farver og er fremstillet af fantastiske italienske "håndværkere", som skaber et unikt resultat hver gang. Hvis du vil have en vinter, hvor du ikke skal være bange for kolde og våde fødder, så er Diemme et rigtig godt valg. Desuden skiller de sig væsentlig ud fra klassiske læderstøvler.   

  Indlæser...