Acne Studios

Acne Studios

Side:
  1. 1
  2. 2

Acne bukser, sweatshirts og meget mere

Acne Studios tøj til mænd er en af Støy Munkholms store favoritter hver sæson. Efter vores mening er der kun få mærker i verden, der kan finde ud af at levere så banebrydende mode i hver eneste kollektion. År efter år har mærket slået sin plads fast på den oversvømmede modescene. Brandet har fundet den gode kombination mellem det kantede og progressive samt det mere elegante og enkle. Derfor har kollektionen både stilrene items, som er klassikere, så som Acne jeans, chinos, blazere og sweatshirt. Men der er også modeller, som skejer mere ud i et ekspressionistisk virvar – men på den fede måde. Brandet er den perfekte kombination af rå og stringent stil.

Acne Studios dikterer moden

Svensk mode har det sidste årti gjort sig bemærket som pioner på modescenen på verdensplan. Og dette brand er uden tvivl med helt i top. I de forskellige stykker tøj vil du se skandinaviske stil, der møder international edge. Det giver strømlinet kvalitetsmode, hvor der er stor fokus på god pasform.

Mere fokus på kvalitet

Tøjet produceres hos særligt udvalgte producenter, og mange af deres skindstøvler laves eksempelvis i Italien. De seneste par år har Acne Studios fokuseret mere og mere på god kvalitet, og de seneste sæsoner har man blandt andet kunne købe Canada tørklæde i 100% angorauld, mens meget af deres fodtøj er lavet i 100% italiensk læder.

Acne skjorte, t-shirt, strik, jeans, m.m. online

Hos Støy Munkholm har vi et godt udvalg af fede styles fra dette fremadstormende brand. I shoppen kan du finde Acne jeans, sweatshirt, solbriller bukser, strik, t-shirt og meget mere online. Find dit nye Acne tøj til mænd i vores online shop. De enkle og simple styles giver udtryk for god stil, der holder sæson efter sæson. Farverne er ofte afdæmpede, så de kan bruges med det meste andet i din garderobe.
  Indlæser...