Acne Studios

Acne Studios

Side:
  1. 1
  2. 2


Acne Jeans bryder modekonventioner


De svenske imperialister brød porten op til modeverden med et brag, da de introducerede 100 par unisex Acne Jeans tilbage i sluthalvfemserne. Indtil da var de kendt som et fremsynet reklamebureau, som gjorde tingene på deres egen måde. Den filosofi har de taget med sig ind i modebranchen, hvor deres kollektioner til både herre og dame ender i nogle af de mest velansete butikker verden over.

Enkel og unik svensk mode

På Støy Munkholm Online Store bestræber vi os på at vise jer et af de største udvalg til både kvinder og mænd. Blandt herretøjet vil du hver sæson kunne browse dig gennem strik, sko, jakker, caps, bukser, denim, T-shirts, skjorter, shorts, undertrøjer og meget mere. For udvalget er lige så bredt, som det er stilsikkert, råt og klassisk.

Acne jeans hører efter vores mening i Støy Munkholm til blandt de bedste i verden. Ikke nok med at de udvikler kvaliteterne sæson efter sæson, men de har samtidig en finger placeret så solidt på undergrundspulsen, at de nærmest dikterer, hvordan fremtidens farver, pasform og slid skal være. For rigtig nok er de nye styles for det meste enkle og elegante, men der ligger altid mere eller mindre skjulte detaljer og spidsfindigheder gemt, som gør tøjet helt unikt.

Vores udvalg af Acne jeans varierer fra de klassiske Max, de slim fit Ace, de progressive Vega og til de afslappede og kantede John. Samtidig indeholder kollektionen stort set altid en cap eller flere, ligesom udvalget af skjorter, trøjer og Tees altid er stort. Følg med her på vores online shop, hvor vi jævnligt opdaterer med nye Acne-styles. Eller kig ned i vores butik, hvor vi har en integreret Acne-shop-i-shop-løsning.

  Indlæser...